Nieuws

Even voorstellen Robin Schulte

1 juni 2021

Robin Schulte gaat als systeembeheerder aan de slag bij Biz-e, wij wensen hem heel veel succes hierbij. 

Welkom Robin

Biz-e online kerstdiner 2020

27 december 2020

Het jaarlijkse Biz-e kerstdiner was dit jaar anders dan andere jaren, vanwege de corona beperkingen werd het diner inclusief wijn thuisbezorgd. Met hulp van de thuiskok zat iedereen toch via de webcam aan tafel met elkaar. 

De winnaar van de avond was Jorg, hij heeft een leuke impressie gemaakt van het kerstdiner 2020. Jorg gefeliciteerd met je award en prijs.

Biz-e investeert in de toekomst!

23 oktober 2020

In het voetbal deze keer. Biz-e is trotse shirtsponsor van het aanstormende talent in het team O17-1 van voetbalvereniging sv Oranje Wit uit Dordrecht.

We wensen de jongens en begeleiding veel succes en plezier met de nieuwe tenues.

Biz-e bij RTL-Z How It's Done

18 september 2020

We zijn door RTLZ benaderd voor deelname aan de IT afleveringen van How It’s Done. Leuk om hieraan mee te hebben gewerkt. Zie het resultaat

Biz-e Familiedag in de Efteling

9 september 2018

De Biz-e Familiedag vond dit jaar weer plaats in de Efteling. Alle medewerkers en hun gezinnen hebben genoten van de vele attracties en natuurlijk de gezelligheid! Al met al een erg geslaagde dag.

 

 

 

Biz-e wint 800 euro voor Alzheimerfonds bij Schiphol Airport Powerboat Challenge

19 juli 2018

In totaal deden 14 deelnemers mee aan de Powerboat Challenge, georganiseerd door business club WTC Schiphol. Zij legden een parcours af met een radiografische speedboot in de vijver voor het WTC. De eerste prijs ging naar Spot Schiphol voor het tweede jaar op een rij. Waarmee zij 2400 euro wonnen voor Amref Flying Doctors. Biz-e eindigde als derde en won daarmee 800 euro voor het Alzheimerfonds. 

https://www.wtcschiphol.nl/news-and-events/powerboat-race-19-july-2018


Esther van der Hoorn, de nieuwe aanwinst Biz-e!

12 maart 2018

Per 1 april 2018 mogen we Esther van der Hoorn verwelkomen in onze Biz-e familie. Esther heeft al haar eerste JAVA ervaring mogen opdoen bij andere opdrachtgevers, maar met Biz-e samen gaan we op zoek naar de volgende uitdagingen. Aan haar ambities en instelling zal het niet liggen.

Kom maar op!

We wensen Esther heel veel plezier en uitdagende opdrachten bij Biz-e BV.

 

 

Biz-e sponsor Oranje Wit O14-2 uit Dordrecht

10 augustus 2017

Dit jaar is Biz-e de sponsor van het voetbal team Oranje Wit O14-2 uit Dordrecht. Bezoek de website van Oranje Wit voor informatie over deze vereniging en de uitslagen van Oranje Wit O14-2.

Jorg van Beek: succesvolle verhuizing rekencentrum Reclassering Nederland

28 juli 2016

Het rekencentrum van Stichting Reclassering Nederland is in het weekend van 23 t.m. 24 juli succesvol verhuisd. Vrijdagmiddag 22 juli om 5 uur zijn de systemen uitgezet en precies 28 uur later was alles weer live, maar dan gehost vanaf een locatie 40 km verderop. Projectleider Jorg van Beek kijkt terug op een succesvolle verhuizing.
Jorg van Beek: ‘Er zijn bijna 8 maanden besteed aan de voorbereidingen. We hebben overlegd met leveranciers, contracten opgesteld en laten ondertekenen, procedures en werkwijzen getest, verzekeringen afgesloten en bewaking geregeld. Gedurende de operatie was er een ‘inkijk versie’ beschikbaar en kon er op een vooraf bepaalde locatie gewoon worden doorgewerkt. Na het weekeinde leek het voor de medewerkers alsof er niets veranderd was’.

We feliciteren Jorg van Beek van harte met het succesvol afronden van dit project.

Biz-e sponsor Muziekvereniging Excelsior Pijnacker.

11 juli 2016

Het verheugt ons mede te delen dat Biz-e de Muziekvereniging Excelsior Pijnacker sponsort.

Bezoek de website voor meer informatie over Muziekvereniging Excelsior Pijnacker.

 

 

Biz-e sponsor Tennisclub Uithoorn.

24 juni 2016

Het verheugt ons mede te delen dat Biz-e de Tennisclub Uithoorn sponsort.

Bezoek de website voor meer informatie over TennisClub Uithoorn.

Vanessa van der Zee nieuw bij Biz-e

1 maart 2016

Met trots te verkondigen wij dat per 1 maart 2016 Vanessa van der Zee bij Biz-e in dienst is gekomen.

Vanessa is een zeer ervaren Informatie Analist en daardoor een aanwinst voor Biz-e. Wij heten Vanessa dan ook van harte welkom en wensen haar veel plezier en een mooie toekomst bij Biz-e toe.

Biz-e werkt samen met ambassadeur RGO Dik Bijl

30 mei 2013

Als van origine arbeids- en organisatiepsycholoog heeft hij ruim 20 jaar gebivakkeerd in het domein van de ICT, waarvan de laatste 7 jaar bij Microsoft. Sinds 1 september 2009 werkt hij als onafhankelijk spreker, schrijver, onderzoeker, docent, begeleider en adviseur op het multidisciplinaire vakgebied HNW (en vanaf 2013: RGO, Resultaat Gericht Organiseren).

De relatie is tot stand gekomen door een project binnen Stichting Reclassering Nederland waar het nieuwe werken als pilot is ingevoerd. Met dank aan Tim Poots!

Meer info over Dik Bijl is te vinden op www.nieuwwerken.nl

Jorg van Beek komt team versterken

30 november 2012

We zijn blij te vertellen dat Jorg bij Biz-e is komen werken als Cloud Consultant/Projectleider.

Jorg heeft ervaring opgedaan als Projectleider bij Erasmusbrug en Stichting Reclassering Nederland. Tevens is hij bekend met implementaties van ‘Het Nieuwe Werken’ en ‘Resultaat Gericht Organiseren’. Jorg helpt graag bij het adviseren van infrastructurele Cloud vraagstukken.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Jorg zelf op 06-47554590of Arnaud van Dijk op 06-53111014.

We wensen Jorg veel plezier toe bij Biz-e.

 

Wim van Garderen start als Cloud consultant

24 augustus 2011

Sinds 1 juli is Wim van Garderen gestart binnen Biz-e als Cloud consultant. Wim is een oude bekende van de directie en daarom zijn we erg blij met het aantrekken van Wim.

Als Cloud consultant beschikt Wim over de kwaliteit om klanten bij het kiezen van een Cloud oplossing optimaal te adviseren. Door zijn jarenlange ervaring in ICT ontwikkeling en beheer kan Wim klanten, zowel in de initiatiefase als in de implementatiefase, terzijde staan.

We wensen Wim dan ook veel plezier toe bij Biz-e.

Jeroen Cranendonk blijft scoren

11 februari 2011

Jeroen Cranendonk blijft scoren bij de klant Morpho. Ondanks de naamwisseling van het afgelopen jaar bij de klant, blijft Jeroen dezelfde, vertrouwde en uitstekende Java ontwikkelaar.

Jeroen wordt al geruime tijd als Java ontwikkelaar ingezet bij Morpho (voorheen Sagem Sécurité) en dit zal in het begin van 2011 niet anders zijn. Credits voor onze partner Pro-Act IT uit Velserbroek, die Jeroen aan Morpho heeft gebonden. We hopen dat er nog voldoende kansen zijn binnen Morpho die door Jeroen zouden kunnen worden opgepakt. Jeroen wil blijven scoren!

Tim Poots verlengd bij RN

11 februari 2011

Tim Poots zijn opdracht bij Reclassering Nederland (RN) is verlengd.

Wanneer je programma manager bent en als jongleur (symbolisch) de bordjes draaiende weet te houden zonder dat er één valt, dan ben je van toegevoegde waarde voor een organisatie. RN heeft dit ook gezien en het contract met Biz-e voor onbepaalde tijd verlengd.

Biz-e en RN zijn vorig jaar als partners begonnen en we kunnen niet anders zeggen dat dit, door de werkzaamheden van Tim Poots, een succes is. We hopen dan ook de relatie met RN in de toekomst uit te breiden.

Rob de Koning start met Cognos opdracht

11 februari 2011

Na drie jaar afwezigheid heeft de Regiopolitie Amsterdam-Amstelland opnieuw de expertise van Rob de Koning in huis gehaald. Per 1 januari is Rob de Koning het Cognos team komen versterken. Zijn eerdere ervaringen in Cognos projecten binnen de Politie organisatie en het vertrouwen dat Rob heeft opgebouwd indertijd, zijn doorslaggevend geweest om deze opdracht te verkrijgen.

We weten dat Rob ook deze opdracht weer naar volle tevredenheid zal uitvoeren en we wensen hem hierbij veel plezier!

Biz-e bestaat 1 jaar!

1 januari 2011

Er is reden tot feest!

Biz-e bestaat 1 jaar en dat is reden tot feest! Als opstartend bedrijf zijn er ook voor ons een paar hordes geweest die genomen moesten worden. Maar we mogen zeggen dat we er met glans doorheen zijn gekomen, en dat niet op de laatste plaats door het vertrouwen dat onze relaties in ons hebben gesteld. Ook de medewerkers die zich volledig met hart en ziel hebben ingezet zijn debet aan ons succes. Allen dank daarvoor!

Het jaar 2011 begint met een vliegende start. Langlopende opdrachten en een groeiend aantal klanten die gebruik willen maken van de diensten van Biz-e. We verheugen ons er op ook het komende jaar weer, samen met onze relaties, tot een succes te maken.

Biz-e op 1-1-2010 van start

1 januari 2010

Op 1 januari 2010 hebben Arnaud van Dijk en Joost Bloemsma het startsein gegeven voor Biz-e.

Alle zeilen worden nu bijgezet om ervoor te zorgen dat we de best passende cloud computing oplossingen kunnen leveren aan het MKB. De modules kunnen nu worden ontworpen en gebouwd. Samen met hun team hebben zij er erg veel zin in om deze nieuwe mogelijkheden voor u te onderzoeken en mogelijk te maken.