Over Ons

Over Ons

Biz-e is een toonaangevend ICT-bureau met bijna 10 jaar ervaring op het vlak van Java ontwikkeling, Project Management en Informatie Analyse. Met een compleet productportfolio bedienen wij onze opdrachtgevers met oplossingen voor al hun digitale uitingen.

Kwaliteit, afspraak-is-afspraak en een toekomstgerichte blik zijn onze kernwaarden.

Het leveren van kwaliteit zit de Biz-e medewerkers in het bloed en is de basis van ons bestaan. Langdurige klantrelaties zijn hiervan het levende bewijs. Wij garanderen een optimale oplossing, het beste traject en een blijvend werkend resultaat.

Op basis van uw probleemstelling en wensen is Biz-e in staat een passende- en kosteneffectieve oplossing uit te werken én te realiseren. Wij passen verschillende projectmethodieken toe. Per project wordt bekeken wat de beste aanpak is: agile, waterval of een mengvorm hiervan.

Kenmerkend is de informele en persoonlijke sfeer bij Biz-e. De betrokkenheid van onze Biz-e medewerkers is groot en de lijnen zijn kort. Alle disciplines voor projecten zijn in huis: projectleiders, designers, architecten, developers en report builders.

Arnaud van Dijk
mobiel: 06-53 111 014
e-mail: arnaud.van.dijk@biz-e.nl
 
Tim Poots
mobiel: 06-81 796 064
e-mail: tim.poots@biz-e.nl