Medewerkers

Medewerkers


Jorg van Beek, Project Manager

Ik ben een avontuurlijk ingesteld persoon. Mijn interesse ligt op diverse vlakken, zowel technisch als projectmatig. Ik ben een no-nonsense en hands-on persoon die graag resultaten neerzet. Communicatie is een van mijn sterke punten; dankzij mijn technische achtergrond communiceer ik makkelijk met de engineers uit het team en maak ik de vertaalslag naar opdrachtgever en stakeholders.

“Ik hou ervan technische uitdagingen aan te gaan met een enthousiast team voor het beste resultaat”

Jeroen Cranendonk, Java Ontwikkelaar

Als Software ontwikkelaar vind ik het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en deze toe te passen in mijn werk. Ik streef altijd naar de hoogste standaard. Ik heb een gedegen technische kennis en  vind het leuk om deze kennis te delen met junior en medior ontwikkelaars. Mijn teamleden omschrijven mij als iemand die betrouwbaar is, rustig en iemand met oog voor detail. Mijn specialisaties zijn encryptie, Spring en Maven.

“Ik ga voor de allerhoogste kwaliteit code die betrouwbaar, schaalbaar en herbruikbaar is”

Arnaud van Dijk, Directeur

Ik ben erg trots om leiding te mogen geven aan het bedrijf Biz-e. Binnen Biz-e hebben we een open cultuur en iedereen heeft input in de organisatie. Mijn kracht zit in het verbinden van de diverse partijen en het zorgdragen voor een succesvol resultaat in projecten. Verder hou ik erg van een goed sfeer binnen Biz-e en het uitdragen van een familiegevoel. Tot slot ben ik altijd op zoek naar de best passende opdracht voor onze medewerkers, zodat die zich ten volste kunnen ontplooien en het beste uit zichzelf kunnen halen.

“Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!”

 

Wim van Garderen, Functioneel Beheerder

Als zeer ervaren developer met een bestuurlijke informatiekunde achtergrond ben ik in een rol als Functioneel Beheerder, Business Analist of of Informatie Analist als een vis in het water. Ik ben ondernemend, zelfstandig, analytisch en het communiceren met gebruikers en collega’s zit mij in het bloed. Ik beschik over een brede werkervaring op het gebied van software ontwikkeling, business, informatie analyse en Functioneel Beheer. Ook heb ik mijn sporen verdiend als Incident Manager en Technisch Projectleider. Collega’s noemen mij toegankelijk, flexibel en makkelijk in de omgang en iemand die helder en duidelijk communiceert. Een echte teamspeler.

“Plezier is de meest waardevolle secundaire arbeidsvoorwaarde.”

Esther van der Hoorn, Java Ontwikkelaar

Het leukste van programmeren vind ik om op zoek te gaan naar oplossingen. Dit doe ik graag in teamverband of zelfstandig. Mijn kracht is dat ik erg zorgvuldig ben in programmeren. Zowel het detail als het grote plaatje zijn aspecten die mij beide interesseren. Het liefst ben ik op de hoogte van het einddoel, zodat ik in mijn werkzaamheden hier rekening mee kan houden. Tot slot kan ik mijzelf typeren als gedreven, enthousiast, leergierig en collegiaal.

“Ik ga geen uitdaging uit de weg”

Rob de Koning, BI Consultant

Al meer dan 20 jaar ben ik werkzaam als Business Intelligence consultant. Ik heb verscheidene opdrachten gedaan bij  diverse overheidsinstanties. Ik vind het fijn om mijn brede kennis en ervaring in tools, methoden en technieken in te zetten om  de klant te helpen een passende oplossing te vinden. Ook in hectische omstandigheden weet ik goed mijn rust en het overzicht te bewaren. Hierdoor boek ik altijd snel resultaat. Mijn specialisatie is Cognos hoewel geen database mij vreemd is.

“Business Intelligence is mijn passie.”

Tim Poots, Project Manager

Ik ben een ICT/Business Consultant met veel projectmanagement ervaring in (centrale) overheid, Justitieketen en zorgverzekering branche. Heb zowel technische inhoudelijke projecten, veranderingstrajecten als implementatie trajecten aangestuurd. Ervaring met relaties adviseren en begeleiden bij het voorbereiden en implementeren van nieuwe dienstverlening, digitalisering en cloud oplossingen.

“Ook de menselijke kant telt bij programma management.”

 

Vanessa van der Zee, BI Consultant

Ik ben een onderzoekende en zeer analytische specialist en ga door tot ik precies weet ‘hoe het zit’, waar in het proces dingen mis gaan of niet kloppen en hoe het anders zou kunnen. Door mijn management achtergrond kan ik een goede brug slaan tussen de organisatie en techniek zodat we meer waarde uit de data halen. Naast een aantal vreemde en logische talen spreek ik de taal van de business, de operatie, functioneel beheerders, controllers, managers, scrummasters, productowners, ETL’ers, analisten, testers, ontwikkelaars en techneuten. Daarnaast ben ik vooral pragmatisch en denk ik mee. Als informatieanalist of (Cognos)ontwikkelaar help ik net zo graag de operatie met overzichtslijsten als het management met sturingsrapportages en dashboards.

“Geef mij maar data”