Medewerkers

Medewerkers


Jorg van Beek, Project Manager

Ik ben een avontuurlijk ingesteld persoon. Mijn interesse ligt op diverse vlakken, zowel technisch als projectmatig. Ik ben een no-nonsense en hands-on persoon die graag resultaten neerzet. Communicatie is een van mijn sterke punten; dankzij mijn technische achtergrond communiceer ik makkelijk met de engineers uit het team en maak ik de vertaalslag naar opdrachtgever en stakeholders.

“Ik hou ervan technische uitdagingen aan te gaan met een enthousiast team voor het beste resultaat”

Jeroen Cranendonk, Java Ontwikkelaar

Als Software ontwikkelaar vind ik het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en deze toe te passen in mijn werk. Ik streef altijd naar de hoogste standaard. Ik heb een gedegen technische kennis en  vind het leuk om deze kennis te delen met junior en medior ontwikkelaars. Mijn teamleden omschrijven mij als iemand die betrouwbaar is, rustig en iemand met oog voor detail. Mijn specialisaties zijn encryptie, Spring en Maven.

“Ik ga voor de allerhoogste kwaliteit code die betrouwbaar, schaalbaar en herbruikbaar is”

Arnaud van Dijk, Directeur

Ik ben erg trots om leiding te mogen geven aan het bedrijf Biz-e. Binnen Biz-e hebben we een open cultuur en iedereen heeft input in de organisatie. Mijn kracht zit in het verbinden van de diverse partijen en het zorgdragen voor een succesvol resultaat in projecten. Verder hou ik erg van een goed sfeer binnen Biz-e en het uitdragen van een familiegevoel. Tot slot ben ik altijd op zoek naar de best passende opdracht voor onze medewerkers, zodat die zich ten volste kunnen ontplooien en het beste uit zichzelf kunnen halen.

“Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!”

 

Robin Schulte , Systeem Beheerder

“Door mijn klantgerichte werkhouding en meerdere jaren werkervaring in IT support bij onder andere grote overheids- en onderwijsinstellingen ben ik ervan overtuigt dat ik voor elke klant een toegevoegde waarde kan zijn.

Ik ben leergierig en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen die ik met open armen aanpak. Incidenten- en wijzigingsbeheer is voor mij een dagelijkse kost en ik voel mij hierbij als een vis in het water

“Ik help graag mensen op weg in IT.”

Rob de Koning, BI Consultant

Al meer dan 20 jaar ben ik werkzaam als Business Intelligence consultant. Ik heb verscheidene opdrachten gedaan bij  diverse overheidsinstanties. Ik vind het fijn om mijn brede kennis en ervaring in tools, methoden en technieken in te zetten om  de klant te helpen een passende oplossing te vinden. Ook in hectische omstandigheden weet ik goed mijn rust en het overzicht te bewaren. Hierdoor boek ik altijd snel resultaat. Mijn specialisatie is Cognos hoewel geen database mij vreemd is.

“Business Intelligence is mijn passie.”

 

Tim Poots, Project Manager
Ik ben een ICT/Business Consultant met veel projectmanagement ervaring in (centrale) overheid, Justitieketen en zorgverzekering branche. Heb zowel technische inhoudelijke projecten, veranderingstrajecten als implementatie trajecten aangestuurd. Ervaring met relaties adviseren en begeleiden bij het voorbereiden en implementeren van nieuwe dienstverlening, digitalisering en cloud oplossingen.

“Ook de menselijke kant telt bij programma management.”

Frans van den Berg, Java Ontwikkelaar

Software ontwikkelen is mijn passie. Java is op dit moment de taal om in te ontwikkelen, Delphi is dat jaren geweest. De techniek raast als een sneltrein en ik doe er veel aan om deze trein bij te houden. Coaching van mensen op allerlei gebied is daarnaast ook een hobby van mij. De mens is interessant en ik vind het belangrijk om met mensen samen te werken. Kwaliteit, leesbaarheid en onderhoudbaarheid staan hoog op mijn lijstje als het gaat om code schrijven. Reizen mag ik ook graag doen..

Stel geen dingen uit en geniet van het leven want we zijn hier maar zo kort.”